Sommige foto’s zijn bedoeld voor één persoon
Wat je kunt doen
Underlock komt binnenkort in de App Store. Zo gaat het werken.
Voor nieuwe foto’s
- Tik in Underlock op de knop Voeg toe (een plusteken) en dan op Maak foto of video.
Voor foto’s die je al hebt
Importeren zet een kopie van elke foto in je kluis. De originelen blijven in de Foto’s-app tot je ze verwijdert.
- Tik in Underlock op Voeg toe en dan op Importeer uit Foto’s.
- Kies de foto’s.
- Houd Underlock open tot de import klaar is.
- Als de import klaar is, vraagt Underlock of je de originelen uit de Foto’s-app wilt verwijderen. Tik op Verwijder.
- Bevestig als iOS vraagt om de originelen te verwijderen. De originelen gaan naar Recent verwijderd in de Foto’s-app.
- Zolang de originelen in Recent verwijderd staan, controleer je of de foto’s in je kluis staan.
- Wil je de originelen definitief kwijt, verwijder ze dan uit Recent verwijderd. Tot dan bewaart Recent verwijderd de originelen 30 dagen. Na 30 dagen zijn de originelen definitief weg.
Wat Underlock doet
- Versleuteld op je iPhone. Elke foto wordt op je iPhone versleuteld voordat hij wordt bewaard. Wij, de mensen die Underlock maken, ontvangen nooit je bestanden, je patroon of je sleutels.
- Direct van de camera naar je kluis. Foto’s die je in Underlock maakt, slaan de Foto’s-app over, dus iCloud-foto’s krijgt ze nooit te zien.
- Vraagt het voordat er iets weggaat. Underlock vraagt het voordat je een foto deelt, want Underlock kan de kopie die je deelt niet beschermen.